SLAVLJE U GRUŽU Jugaši potopili Partizan s čak osam pogodaka razlike

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: VK Jug
Nešto više od tjedan dana nakon završenog Europskog prvenstva u Beogradu, najbolji europski igrači vraćaju se u bazene, ovaj put igrajući za svoje klubove u Ligi prvaka. Jugaši bilježe odlične rezultate pa su večeras u Gružu savladali Partizan EB rezultatom 12:4,  u petom kolu Eurolige.

Početnu nervozu, prvim golom na utakmici razbio je Paulo Obradović polovicom prve četvrtine, a nakon toga sve je krenulo svojim tijekom. Raspucali su se Pavo Marković i Paulo Obradović pa je Jugovo vodstvo iz minute u minutu raslo do konačnih 12:4. Gore spomenuti dvojac s po četiri odnosno tri gola bili su prvi strijelci utakmice dok su po jedan postigli Loren Fatović, Josip Vrlić, Xavi Garcia, Marko Ivanković i Felipe Perrone.

S beogradskim Partizanom Jug će igrati dva puta u sedam dana, obzirom kako će se boriti za bodove u Euroligi na Banjici.

Prije održane utkamice Jugov trener Vjekoslav Kobeščak kazao je kako ne očekuje laganu utakmicu zbog problema s ozljedama igrača, međutim izgleda kako je sve ipak završilo dobro po Jugaše.

Dubrovački dnevnik / V.K. Jug

Popularni Članci