Jug dočekuje Barcelonetu uz popratni program, navijači pozivaju na bazen

Autor: Petar Ipšić Autori fotografija: VK Jug
Vaterpolska natjecateljska sezona ulazi u završnicu. Prvi ispit nakon kojega nema popravka vaterpoliste Juga očekuje u subotu, 15. ožujka u 16,00 sati kada u Gružu u utakmici 7. kola LEN Lige prvaka dočekuju Barcelonetu. Tim povodom u prostorijama kluba u četvrtak je održana konferencija za novinare.

Prema riječima trenera Veselina Đuha Barceloneta, sljedeći suparnik Juga, je najugodnije iznenađenje Lige prvaka.
- Vratio im se i Perrone i sada su još jači. Igraju brzo, atraktivno… komplimenti. Mi smo prošli kroz neugodno razdoblje, ali smo jako naporno radili i dat ćemo sve od sebe svjesni kako nas samo pobjeda zadržava na putu ka završnici Lige prvaka. Bušlje je počeo s treninzima, neće biti maksimalno spreman, ali očekujem da će nam pomoći u obrambenim zadacima – riječi su trenera Juga.

Kapten Nikša Dobud i vratar Marko Bijač su se kasno navečer vratili iz Grčke, gdje su sudjelovali u reprezentativnoj obavezi. Obojica se slažu kako sadašnji Jug do pobjeda protiv ovako kvalitetnih momčadi može samo ako svi igrači daju svoj maksimum, a ponajprije zahvaljujući punim tribinama koje ih nose do pobjede.

- Nadam se da ćemo se konačno riješiti zdravstvenih problema i da je teško razdoblje u kojem je dio momčadi igrao pod blokadama iza nas. Ono što sigurno mogu obećati jest borbenost. Ginut ćemo za svaku loptu, a publika nam je u ovom trenutku najpotrebnija kazao je kapetan Dobud, a njegove je riječi potvrdio i Marko Bijač.

- Znamo koliko nam znači ova utakmica i nadamo se da ćemo uz podršku publike doći do tri boda.

Predsjednik kluba Lukša Jakobušić se na kraju konferencije za novinare posebno zahvalio publici, kako onoj u Gradu, tako i studentima koji Juga prate na gostovanjima.

- Treba nam pozitivne energije, a nju dobivamo od gledatelja. Gdje god igramo osjećamo se odlično upravo zahvaljujući našim navijačima. Ova sezona je jedna lijepa priča – neka potraje!!!

Jug CO će i za ovu prigodu osigurati dodatni program izvan plivališta. Od 15,00 sati glazbu će puštati DJ Ivan, što je nastavak suradnje s Culture clubom Revelin, u poluvremenu ćemo imati prigodu ćuti izvedbu Jugove himne od strane brass sekcije Dubrovačkog simfonijskog orkestra, a zahvaljujući tvrtki Plava kava d.o.o osigurana je nagradna igra.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti u caffe barovima PRIMO i Fortuna je sat vremena prije početka utakmice na blagajni bazena. U suradnji s Gradom Dubrovnikom, vlasnici građanskog pokaza JP Libertas ulaznicu plaćaju 10 kuna.

Popularni Članci