JAKOBUŠIĆEV OŠTAR ZAOKRET Hajduk smijenio i sportskog direktora

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivo Cagalj/PIXSELL
Ivan Kepčija (37) od danas više nije sportski direktor Hajduka. Funkciju prvog čovjeka struke obavljao je od prosinca 2019. godine do studenog 2020. godine, a s klubom se rastaje nakon sporazumnog raskida. 

"Bila je čast biti dio kluba, te se zahvaljujem ljudima koji su mi pružili priliku i povjerenje. Unatoč predsjednikovoj želji da nastavimo suradnju, osjetio sam da je trenutak za odlazak te stoga i predložio sporazumni raskid ugovora. Želim se zahvaliti svima na pruženoj suradnji, te zaželjeti klubu puno sreće i uspjeha u daljnjem radu i natjecanju", kazao je Ivan Kepčija na rastanku s Hajdukom, donosi Index.

Kepčija sam predložio rastanak

Nastavak je ovo čistke na Poljudu koju predvodi novi predsjednik Lukša Jakobušić, iako je prema Kepčinijim riječima iznad, postojala mogućnost da Hajduk nastavi s istim sportskim direktorom dalje.

Jakobušić je 11. predsjednik u nizu i prije nekoliko dana preuzeo je klub i najavio oštar zaokret. Prvi je poslom platio legendarni Mario Stanić koji je obavljao dužnost glavnog savjetnika bivšeg predsjednika Marina Brbića.

Stanić je u ponedjeljak postao bivši, a u srijedu je njegovim putem krenuo i Kepčija kojeg je doveo baš Stanić.

Sljedeći na Jakobušićevom popisu je trener Hari Vukas koji u posljednje tri utakmice ima tri poraza. Jakobušićev prvi pick za trenera je slovenski izbornik Matjaž Kek.

Popularni Članci