HRVATSKA SRUŠILA KANADU Vatreni uzeli tri boda, Dubrovnik slavi vatrometom! (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska je na stadionu Khalifa International odigrala drugu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru i pobijedila Kanadu rezultatom 4:1. N

Kanada je već u prvoj minuti zabila gol, a strijelac je bio Alphonso Davies. Borjan je ispucao loptu, Larin ju je primio i proslijedio do Buchanana. On je ubacio s desne strane, a Davies utrčao ispred Juranovića i glavom matirao Livakovića.

U 26 minuti je pništen gol Hrvatske. Kramarić je lijepo realizirao priliku na dodavanje Livaje, ali je Livaja bio u zaleđu.

Hrvatska je izjednačila u 36 minuti pogotkom Andreja Kramarića. Perišić mu je na lijevoj strani podvalio loptu, a Kramarić lijepo pogodio drugi kut Borjanovog gola.

Poluvrijeme je završeno golom Marka Livaje pa je Hrvatska povela. Juranović je povukao napad i zabio se u sredinu, na tren je izgubio loptu, ali ona mu se vratila. Zatim ju je proslijedio do Livaje, a on je s vrha šesnaesterca neobranjivo pogodio uz vratnicu.

U 94. minuti Lovro Majer je bio strijelac četvrtog gola. 

Petković je primio loptu i gurnuo je prema naprijed, kanadski branič je pogriješio, a Oršić i Majer su išli sami na Borjana. Oršić je bio nesebičan i dodao Majeru na prazan gol.

Popularni Članci