test

DU MOTION TRAŽI VOLONTERE! Budite jedan od najvažnijih kotačića ovog velikog trkačkog događaja

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DU MOTION
Svaki posljednji vikend u travnju, Du Motion - Runners' Days Dubrovnik okuplja trkače iz cijeloga svijeta koji dolaze uživati u ljepotama Dubrovnika, trčanju i druženju.

Nadaleko je poznato kako upravo Du Motionovi volonteri imaju jednu od najvažnijih uloga u zahtjevnoj organizaciji ovog velikog trkačkog događaja. Tako je prošle godine, njih više od šest stotina, srčano i odgovorno obavljalo čitav niz važnih zadataka, od dočeka trkača u Lazaretima i osiguravanja staza utrka do posluživanja na okrepnim stanicama i dijeljenja medalja zbog čega su s razlogom hvaljeni od strane svih sudionika Du Motiona. 

Organizatori se nadaju kako će taj broj ove godine biti još i veći te pozivaju sve koji su voljni pomoći u pripremi i realizaciji da se pridruže veselom i vrijednom Du Motion timu te volontiraju na 7. izdanju koje će se održati 29. i 30. travnja 2023. 

Volontiranje je izvrstan način za stjecanje novih poznanstava i iskustava, a organizatori će svima koji im se odluče priključiti zahvaliti volonterskom majicom, posebnom volonterskom iskaznicom s pogodnostima, okrepom i zahvalnicom.

Prijaviti se možete putem službene web stranice ili e-maila volonteri@du-motion.com.

Popularni Članci