'DOĐEMO NA 16 METARA, ALI...' Prosinečki detektirao najveći problem Vatrenih

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U susretu 1. kola D skupine Europskog nogometnog prvenstva reprezentacija Hrvatske je na stadionu Wembley izgubila od Engleske s 0-1. Utakmica se igrala na stadionu Wembley pred 22.500 gledatelja, a sudio je Talijan Daniele Orsato.

Bio je to 11. međusobni susret "Vatrenih" i "Gordog Albiona", Engleska je slavila šest puta, Hrvatska tri puta, a dva susreta su završila bez pobjednika, piše Net.hr

"Uvijek kad se izgubi nije dobro. Za nijednu reprezentaciju. Mogli smo puno više, nisu me se dojmili Englezi. Mogli smo puno više. Zabrinjava nas sigurno igra prema naprijed. Dođemo do 16 metara, ali nemamo rješenja i ne možemo ništa napraviti", kazao je Robert Prosinečki za HRT.

"Previše forsiranih pogrešaka. Iz ničega smo primili gol. Loše su igrači stajali. Žao nam je da nismo pružili nešto više. Brine nas završnice. U dvije utakmice moramo puno više napraviti prema naprijed i preuzeti više rizika. Nema tragedije i tuge, ali ima sljedeće dvije utakmice u kojima moramo pokazati više", prvi je bio komentar Tomislava Ivkovića.

Popularni Članci