AUSTRALCI EKSPRESNO IZBACUJU ĐOKOVIĆA? Sud donio novu odluku, slijedi noćna drama

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL
Nakon što mu je ministar imigracije Alex Hawke diskrecijskim pravom poništio vizu za boravak u zemlji, Đoković se u 22 sata po našem, odnosno u subotnjih 8 ujutro po lokalnom vremenu mora javiti u Imigrantski ured, gdje će ponovno biti smješten, kao i u trenucima kada je sletio na australsko tlo.

Međutim, u međuvremenu se dogodila jedna znakovita promjena. Umjesto u nedjelju u 9 ujutro, prvo saslušanje na Federalnom sudu kojim će predsjedati David John O'Callaghan, prebačeno je na subotnjih 10.15 sati, odnosno noćas u 00.15 po našem vremenu.

Federalni sud najavio je i video livestream suđenja, (nije poznato hoće li i sam Đoković putem video-veze biti dijelom saslušanja), ali je jasno da se sudski proces želi završiti čim je ranije moguće. A to sigurno nije dobra vijest za Noleta.

Neki izvori tvrde da se brzinom Đokovića nastoji "što prije otpremiti i deportirati iz zemlje", a javnost će brzo saznati epilog čitave 10-dnevne sage i zbog toga što prvi Grand Slam turnir sezone počinje u ponedjeljak.

Cijeli postupak je prebačen na Federalni sud, a umjsato suca Kellyja slučaj će voditi David John O'Callaghan, pišu Sportske novosti.

Popularni Članci