KONAVLJANIN OSTVARIO SAN Ante Delija potpisao za UFC, čeka ga teška borba

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački Dnevnik
Ante Delija je postao novim članom UFC-a, a već ima ugovoren i svoj debi. Konavljanin putuje u Abu Dhabi 17. listopada, a suparnik će mu biti 30-godišnji Francuz Ciryla Ganea.

Razlog za angažiranje hrvatskog teškaša Deliju je otkazivanje Ganeovog planiranog protivnika, Shamila Abdurakhimova. Ta borba ugovarana je već tri puta, da bi svaki put došlo do problema i UFC više nema namjeru čekati. Čini se kako su Deliju već imali na "brzom biranju" te je uslijedio poziv. Ante se osjećao spreman i niti trenutka nije dvojio hoće li isti prihvatiti.

Ciryl Gane inače glasi za jednog od najvećih talenata u UFC-u te je neupitno trenutno najveći potencijal teške kategorije. Francuz je trenutno je na savršenom omjeru 6-0, dok je kao UFC borac slavio u sve tri borbe. Posljednji nastup imao je u prosincu prošle godine, kad je vrlo dominantno savladao Tannera Bosera, borca koji se u međuvremenu isprofilirao kao još jedno zanimljivo teškaško UFC ime. Iako je po borilačkoj bazi kickboksač, Gane je već prezentirao i vrsno snalaženje u parteru. Ukratko, u dosadašnja tri nastupa u Octagonu nije bio ugrožen, piše Fightsight.hr

Popularni Članci