MNOGI ĆE U SAMOIZOLACIJU Andro Bušlje pozitivan na koronu, otkazan HEP kup

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
HEP kup, koji se trebao održati u Zagrebu sljedećeg tjedna otkazan je iz razloga što je kapetan reprezentacije Andro Bušlje dobio pozitivan nalaz na COVID-19, stoji na stranicama VK Jug Adriatic osiguranja.

Izbornik Ivica Tucak za ovu akciju čije su pripreme počele u četvrtak, 22. listopada, okupio je u Zagrebu i petoricu Jugaša (Toni Popadić, Loren Fatović, Luka Lončar, Xavi Garcia i Hrvoje Benić), potom Marina Šparadu (Solaris), Lovra Paparića (Primorje EB), Rina Burića i Zvonimira Butića (Jadran), te Andra Bušlju, Luku Bukića, Franka Lazića, Lovru Miloša i Anta Viskovića (svi HAVK Mladost).

Za sad nema informacije hoće li svi, koji su bili na pripremama reprezentacije, morati u izolaciju, donosi Slobodna Dalmacija.

„U petak smo se svi testirali, danas sam dobio pozitivan nalaz. U izolaciji sam, čekam detaljne upute epidemiologa. Nadam se da će svi ostali suigrači ostati zdravi kao što im je test pokazao i da će meni bolest proći što prije kako bismo se mogli svi skupa vratiti u bazen i trenirati kao prije!“, izjavio je Andro Bušlje.

Bušlje, koji je od ove sezone član zagrebačke Mladosti, u srijedu, dan prije početka priprema, igrao je za zagrebački klub utakmicu protiv splitskog Jadrana.

Popularni Članci