ZORAN MARINOVIĆ DOBITNIK NAGRADE GRADA PLOČA Iznimna postignuća na području medijske kulture

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Aida Čakić
Gradsko vijeće Grada Ploča je na današnjoj sjednici donijelo odluku o dodjeljivanju godišnjih nagrada Grada i Nagrade za životno djelo.

Odbor za dodjelu javnih priznanja Gradskog vijeća predložilo je Gradskom vijeću da se nagrada za životno djelo dodijeli Ratomiru Vujoviću iz Ploča za izniman doprinos u razvoju znanosti, odgoja i obrazovanja u Gradu Ploče. Osim toga, da se dodijeli osobna nagrada Grada Ploča Zoranu Marinoviću za iznimna postignuća na području medijske kulture i fotografske umjetnosti te doprinosu u promociji Grada Ploča, piše Ploče.hr.

Također, osobna nagrada Grada Ploča dodijelit će se Željku Garmazu za izniman doprinos na području književnog stvaralaštva i humanitarnog rada te promociji Grada Ploča.

Skupna nagrada Grada Ploča dodijelit će se karate klubu Porto Tolero iz Ploča za izniman doprinos u razvoju i promociji sporta i sportske kulture na području Grada Ploča kao i šahovskom klubu Ploče iz Ploča za izniman doprinos u razvoju i promociji sporta i sportske kulture na području Grada Ploča.

Gradsko vijeće je jednoglasno donijelo odluke o dodjeli nagrada Grada Ploča predloženim kandidatima. Svečana dodjela nagrada upriličit će se na svečanoj sjednici Grada povodom Dana Grada.

Popularni Članci