Ženinom ljubavniku smjestio klopku: Poslao mu vrući SMS, pa ga dočekao s pištoljem

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: vkara - Fotolia.com
Prošlog tjedna dogodio se incident u dolini Neretve gdje je muškarac dočekao drugog muškarca za kojeg je posumnjao kako je ženin ljubavnik te mu je prijetio pištoljem. 

Čini se i da je otprilike imao neku viziju tko bi mogao biti potencijalni ljubavnik supruge – no, htio je biti siguran pa je napravio “inspekciju” ženinog mobitela iskoristivši njenu nepažnju. Poslao je SMS osobi na koju je posumnjao, inače vlasniku kafića iz jednog od obližnjih mjesta, a u poruci (sa supruginog broja) mu je obećao nezaboravnu večer punu vrućeg seksa, pišu 24sata

Kako pišu 24 sata, muškarac je dojurio do obiteljske kuće svoje “stare” ljubavi. Navodno su bili u vezi prije 20-ak godina, što je i bio okidač sumnje u vjernost.

Na njegov šok, dočekao ga je 50-godišnjak, naoružan pištoljem! Iako je sve bilo jasno vlasniku kafića, 50-godišnjak je, držeći ga na nišanu, istresao sve što ga je morilo: “Što je jeba..!? Mislio si jeb.. moju ženu!? Sad ćeš se skinut, a onda nazovi svoju ženu i reci joj gdje si i zašto si tu!” - dio je tirade upućene prema nesuđenom ljubavniku, kojeg je potom “domaćin” natjerao da popije prozirnu tekućinu. 

Uvjerio ga je da je u pitanju cidokor nakon čega se 'ljubavnik' onesvijestio. Spasili su ga djelatnici Hitne službe pristigli na intervenciju jer ga je tako bez svijesti 50-godišnjak izbacio na ulicu. Kako se ustanovilo, ipak nije bio u pitanju otrov.

Dok je dolazio sebi, sumnjičavi muž mu je izbušio gume na automobilu. Policijski dio je djelomično gotov: 50-godišnjak je prijavljen te pušten na slobodu uz mjeru opreza – ne smije se približavati žrtvi, dakle vlasniku kafića i glavnom “osumnjičenom” za ulogu ljubavnika.

Popularni Članci