IZNENAĐENJE NA SJEDNICI SDP-A Mišu Krstičeviću ponudili tek deveto mjesto, vjerojatno će ga odbiti

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: A.Č.
Upravo je u tijeku sjednica Glavnog odbora SDP-a na kojoj će zadnja točka na programu biti izborne liste s upisom kandidata koje predsjednik stranke Davor Bernardić predlaže za Sabor. Glavnom odboru prethodila je sjednica Predsjedništva na kojoj je Bernardić predložio svoje kandidacijske liste. 

Kako neslužbeno doznaje Večernji , Mišo Krstičević i Ranko Ostojić nisu zadovoljni pozicijama i vjerojatno će ih odbiti.  

Kako neslužbeno doznaju, prva na listi u IV. izbornoj jedinici je saborska zastupnica Sabina Glasovac dok je Domagoj Hajduković na drugom mjestu.  Zanimljivo je i da je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel za kojeg se sinoć nije znalo hoće li biti na listi ili ne, na kraju je ipak na listi i to kako doznaje Večernji, na zadnjem 14 mjestu u VIII. izbornoj jedinici. 

Najveće iznenađenje Bernardićeve liste za X. izbornu jedinicu gdje je gradonačelnik Ploča i liječnik Mišo Krstičević, za kojeg svi u SDP- u smatraju da zaslužuje ući u Sabor, završio tek na devetom mjestu. Listu u X. jedinici nosi Arsen Bauk. Sve je izglednije da Krstićević neće prihvatiti biti na tako ponuđenoj listi.

U šestoj izbornoj jedinici gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček je na sedmom mjestu.  Ranku Ostojiću je ponuđeno 7. mjesto u IX. jedinici. U 8. jedinici je Peđa Grbin je na 14. mjestu, a Vojko Obersnel 13. U 5. izbornoj jedinici 14. je Željko Sabo. Listu u 5. jedinici nosi Fred Matić. 

Popularni Članci