ŽELITE PRIMANJA PREKO 7000 KUNA I SAMI BIRATI RADNO VRIJEME? Eko taxi zapošljava 50 vozača, prijavite se odmah!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Radi povećanja opsega poslovanja, Eko taxi je u intenzivnoj potrazi za 50 novih vozača u Dubrovniku

Siguran posao, bonusi, iznadprosječna primanja, rad na novim vozilima te dinamičan posao koji svakodnevno donosi nove izazove, tek je nekoliko prednosti koje Eko taxi pruža kao poslodavac.

Nakon što su nas građani Dubrovnika tijekom sezone prepoznali kao kvalitenog i jeftinog prijevoznika u Gradu,  tijekom zime se nastavljamo susretati s velikom potražnjom za uslugama prijevoza, zbog čega smo primorani povećati broj radnih mjesta. U intenzivnoj smo potrazi za vozačima taksija te svakako to radimo sa ciljem što dužeg zadržavanja zaposlenika“, rekao je Božo Miletić, direktor Jadranske regije u Eko taxiju.

 

Redovna primanja te sami birate radno vrijeme

Prednosti rada u Eko taxiju istaknuo je u intervjuu vozač taxija Zoran Jerić.

“Za Eko taxi u Dubrovniku vozim godinu dana, a ono zbog čega sam izrazito zadovoljan je što redovito primam plaću i što sam odlučujem o svojem radnom vremenu. Nekoliko kolega ovaj posao rade kao dodatan posao te su sve opcije otvorene. Velika prednost u ovom poslu je i podrška koju mi vozači imamo na raspolaganju 0-24. Svakako preporučam svima koji žele nešto više od samog sjedenja u uredu da se prijave za posao vozača jer neće pogriješiti.”

 

Prijavite se

Najveću pozornost u poslovanju usmjeravamo upravo na korisnike i zaposlenike te smo u potrazi za dodatnim kadrom kvalitetnih vozača kako bismo uslugu podignuli na novu razinu. Pozivamo sve potencijalne kandidate koji posjeduju vozačku B kategorije te su aktivni vozači, da prijavom neovisno o prethodnom iskustvu vožnje taxija postanu dio naše priče“, kazao je Božo Miletić.

Svi kandidati mogu svoj životopis i zamolbu poslati na e-mail: posao@ekotaxi.hr  ili se prijaviti ispunjavanjem kontakt forme na službenoj web stranici www.ekotaxi.hr/posao

Popularni Članci