VELIKA ZVIJEZDA U REVELINU Dijelimo ulaznice za koncert Željka Samardžića

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U klubu Revelin, 22. veljače, nastupa jedan od najpoznatijih regionalnih pjevača, Željko Samardžić. Prvi kontigent ulaznica je već u prodaji, a Dubrovački dnevnik poklanja dvije ulaznice najsretnijem čitatelju ili čitateljici. 

Sve što trebate je poslati svoje osobne podatke i broj mobitela na e-mail adresu redakcija@dubrovackidnevnik.hr, s naznakom 'za koncert u Revelinu'. Tko je dobio karte, bit će poznato sutra u podne. 

Gotovo da nema veće dvorane u regiji, pa i dobrom dijelu svijeta u kojem Samardžić nije nastupio. Rođeni Mostarac prvu pjesmu „Moja Marija“, snimio još 1973. u Sarajevu. Od tada dugo se borio za veliki uspjeh. A onda su pjesme „Stari lav“, „Ljubavnik“, „Anđele moj“, „Bezobrazno zelene“, „9 hiljada“, „Grlica“ i mnoge druge, taj uspjeh i ostvarile. 

Ulaznice za koncert Željka Samardžića  u prodaji su po posebnim pretprodajnim cijenama. Iste su dostupne u uredu Revelina, Casablanca baru i na službenoj web stranici kluba Revelin. Sudeći po zainteresiranosti publike, preporuka je da ih što prije nabavite.

Sve ostale informacije, kao i rezervacije stola dostupne su na kontakt: 098 533 531.

Popularni Članci