VELIKA DOBNA RAZLIKA Šarmantni Dubrovčanin se zbog 30 godina mlađe Milene odlučio na četvrti brak

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Statistika tvrdi da je najbolja razlika između ljubavni partnera ona od četiri godine i četiri mjeseca - i to samo ako je muškarac toliko stariji od svoje partnerice. 

Naravno, manja odstupanja ne igraju nikakvu ulogu, no psiholozi tvrde da znatna razlika u godinama između partnera može donijeti probleme jer partneri možda drugačije gledaju na život i svijet. Ipak, oduvijek postoje ljubavi koje prkose statistici, znanosti i svemu onome što se za većinu ljudi nameće kao standard. Puna je i naša javna scena primjera u kojima velika razlika u godinama između partnera ne znači apsolutno ništa.

Posebno ako su partneri pripadnici estrade, glazbenom ili glumačkog svijeta. Godine su im zaista samo broj. Da je tome tako, otkrila je u intervjuu za 100posto glumica Višnja Babić, koja je u braku s književnikom Hrvojem Hitrecom već dugi niz godina. Iako ih dijeli skoro 20 godina, to ih nije spriječilo da oforme lijepu ljubavnu i bračnu zajednicu. Često zaboravljaju da je među njima tolika razlika. Jednostavno im, reći će Višnja, to nije ni na kraj pameti u svakodnevnom životu jer razlike ne osjete.

Fatalan je bio Frano Lasić za mnoge žene, a tako i za 30 godina mlađu stilisticu Milenu s kojom je u braku. Žive zajedno u Beogradu, a unatoč razlici od toliko godina - Lasić se zbog nje odlučio na brak po četvrti put. Komentari o tome hoće li ili neće uspjeti njihova ljubav pratili su ih često, no oni se na to nisu obazirali. U vezi su odlučili uživati, a danas isto to čine i u braku.

O vezama još parova s velikom dobrom razlikom pročitajte OVDJE

Popularni Članci