test

VEČERAS KUHA KETI 'Jedan dan sam odlučila da se moram boriti'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: RTL
Keti Ćorvila (48) radi na porti Doma zdravlja, a u slobodno vrijeme voli pogledati dobar film, praviti kolače i družiti se s prijateljima. "Moju obitelj čine suprug i dvoje djece - Maura i Leon", ispričala je Keti. "Mislim da sam ugodna, zanimljiva i društvena osoba. Malo sam nestrpljiva i neorganizirana, a moj muž bi, mislim, sve ovo potvrdio", dodala je portirka.

Obožavateljima showa 'Život je na vagi' već je poznata, sudjelovala je u trećoj sezoni emisije te je u njoj izgubila čak 30 kilograma. Sudjelovanje u 'Večeri za 5 na selu' sjajna joj je prilika da stekne nove prijatelje, a dodatnu motivaciju na prijavljivanje Keti je dala njezina prijateljica Karloti Bender, koja se i sama sjajno provela u showu. "Mislim da od mene možete očekivati dobru zabavu, društvo, a možda i dobru hranu", kroz smijeh je rekla Keti.

Danas je, kaže, zabavnija negoli je bila prije nego što je dobila dijagnozu multiple skleroze. "Prije nego što sam dobila multiplu sklerozu, bila sam jednako zabavna kao danas, skoro, no imala sam jedan period između gdje sam, kada sam čula za dijagnozu, bila u depresiji. Nisam htjela izlaziti iz kuće, imala sam problema s društvenim životom. Međutim, jedan dan sam odlučila da se moram boriti, sve je to ostalo iza mene i vratila sam se na staro", ispričala je simpatična Keti.

"Kada čujete za jednu takvu dijagnozu, hrabrost i pozitiva su broj jedan! Ono što sam ja prošla, rekla bih svakome da se pokuša što prije izvući iz toga", dodala je portirka. Danas, dane voli provoditi u šetnjama uz more, čitanju dobrih trilera i spravljanju tjestenine za svoju obitelj, piše RTL.

Popularni Članci