test

VEĆ JE POBIJEDIO U 'ZVJEZDICAMA' Dino Miklaužić, finalist 'Superstara', već je oduševljavao u glazbenim showovima

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Gledatelje ove subote od 20.15 sati na RTL-u očekuje pravi glazbeni spektakl uživo – četvero finalista 'Superstara' borit će se za titulu pobjednika i nagradu od 50.000 eura.

Uz Hanu Ivković, Petra Šegedina i Tonija Peruška među finalistima se, glasovima publike, našao i Dino Miklaužić, 18-godišnjak iz Huma na Sutli.

Gledateljima RTL-a Dino je itekako poznat kao pobjednik druge sezone showa 'Zvjezdice’.

''U Zvjezdicama sam imao 10 godina, apsolutno se ničeg ne sjećam, ha-ha. Meni je to bilo 'high life', zabava, a mama se tamo u publici živcirala. Povezao sam se tada s nekoliko ljudi i šteta što nisam nastavio s glazbom, bio sam malo premlad za to sve. A onda sam se prijavio u Superstar!'' ističe ovaj talentirani mladić koji svira gitaru i klavir.

Dino je žiri i gledatelje 'Superstara' od prvog nastupa oduševio eksplozivnošću i karizmom na sceni u snažnim rock'n'roll izvedbama , ali pokazao je i emociju u baladama Olivera Dragojevića i Zdravka Čolića.

''Nisam emotivan, kroz pjesmu ta emocija izađe van, koliko sam shvatio, to izađe van i na ljude. To mi je nekako najveći cilj u muzici'', govori Dino.

A da je tu emociju u glazbi itekako osjećao još od malih nogu, potvrđuju i njegovi nastupi u 'Zvjezdicama'. Tamošnji žiri u svakoj emisiji hvalio je njegovo pjevanje, a Alka Vuica tada mu je kazala: ''Kao da razumiješ, kao da si proživio sve to što pjevaš''.

Zanimljivo, Dino je za polufinalni nastup u 'Superstaru' odabrao Čolićevu 'Ti si mi u krvi', koja mu je donijela pobjedu u 'Zvjezdicama'.

''Bilo bi 'kul' da me ta pjesma i sada dovede do finala'', komentirao je Dino prošle subote, a želja mu se i ostvarila!

Severina mu je već nekoliko puta tijekom showa izravno kazala kako je njezin favorit, a Tonči da će za nekoliko godina biti talijanski tip vokala.

"Ubijaš kako pjevaš. Kod tebe nema smisla komentirati tehniku pjevanja. Kod tebe treba samo komentirati jesi li se povezao sa svemirom ili nisi", kazao mu je u polufinalu Filip Miletić. 

"Mislim da mi je najdraža stvar kod tebe što si ti roker koji s punim pravom odabire i balade i izvodi ih na svoj način'', pohvalila ga je i Nika Turković.

''Zapravo nemam neki svoj đir, pjevam ono što je meni dobro. To može biti bilo što, ako mi se sviđa, pjevam'', ističe Dino i dodaje kako nema glazbene uzore jer nikad nije želio biti poput nekoga nego samo svoj i autentičan.

''Težim tome da samo pjevam, da ne razmišljam o tome tko me gleda, tko me ne gleda, kome se sviđa, kome se ne sviđa, nego gledam na jedan način da iskažem tu emociju drugima koliko god mogu, ali da je pokažem i sebi i da naučim svaki put nešto novo dok pjevam''.

A koje će pjesme Dino odabrati u velikom finalu i hoće li osvojiti gledatelje te može li postati novi hrvatski 'Superstar', doznat će se već u subotu od 20.15 sati uživo na RTL-u!

Popularni Članci