test

TOTALNO DRUKČIJI OD DRUGIH Ovaj horoskopski znak je najveći ekscentrik, igra po vlastitim pravilima

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sandra Simunovic/PIXSELL
Razmišljaju izvan zadanih okvira i čine sve na svoj način. Ne uklapaju se u kalupe.

Broj jedan je, dakako, slobodoumni, buntovni i svojeglavi Vodenjak. Pjesma 'Totalno drukčiji od drugih' njihova je himna i na to su ponosni. Igraju po vlastitim pravilima i odbijaju slijediti uvriježene norme vjerujući da se sve može napraviti drugačije - i bolje. Ne srame se svoje različitosti i smatraju je vrlinom. Jednostavno žele biti ono što jesu, štogod drugi mislili o tome. Ne brine ih hoće li odijevanjem, razmišljanjima i izjavama šokirati okolinu. Važnije im je da budu iskreni i svoji nego da se svide.

I njih najviše privlače tipovi koji iskaču iz kalupa. Skloni su eksperimentiranju pa će u njihovoj izvedbi i neko tradicionalno jelo biti puno neočekivanih dodataka, nimalo nalik onome na što ste navikli. Inovativni su i često izrastaju u lucidne izumitelje ili znanstvenike koji pomiču granice zahvaljujući razmišljanju izvan okvira.

Vizionari su koji žive ispred svog vremena, zaljubljenici u tehnologiju i predani humanitarci koji svijet žele napraviti udobnijim mjestom, piše Tportal.

Popularni Članci