test

Tereza Kesovija otkrila što je pjevala na ručku s Emmanuelom Macronom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Domaćoj glazbenoj divi pripala je čast susresti se s aktualnim francuskim predsjednikom na svečanom ručku organiziranom u zagrebačkoj Esplanadi u sklopu njegovog premijernog posjeta Hrvatskoj.

'Naravno da mi je velika čast što ću se susresti s Emmanuelom Macronom, a sigurna sam da će on osvojiti i drugi mandat. On je energičan mladi čovjek s posebnim temperamentom zbog kojeg ga ljudi vole. Imat ću priliku družiti se s njim zahvaljujući veleposlaniku Francuske u Hrvatskoj Gaëlu Veyssièrenu, koji je moj dobar prijatelj i jako se volimo, od kojeg sam dobila odličje Časnika reda umjetnosti i književnosti. Već se radujem što ću ga vidjeti, a zbog njega, eto, imam priliku više nego drugi približiti se predsjedniku Macronu. Sročila sam nekoliko rečenica koje mu namjeravam reći', izjavila je Tereza za tportal uoči susreta s Macronom.

Okupljenim novinarima ispred zagrebačkog hotela, 82- godišnja glazbena diva obratila se nakon susreta s francuskim predsjednikom otkrivši što mu je otpjevala u videu objavljenom na društvenim mrežama.

Na upit novinara zapjevala je francusku šansonu 'La Chanson de Lara', koju je mogao čuti i Macron na ručku na kojem je bilo stotinjak poznatih Hrvata.

'Bilo je fenomenalno... Samo ću reći da je to jedna manifestacija dobrote, ljudskosti i simpatije. Sve to mogu prepisati cijenjenom predsjedniku Francuske, Emmanuelu Macronu, našem premijeru Andreju Plenkoviću, ali i svima koji su se danas našli u njihovom okruženju - kazala je Tereza za RTL.

Popularni Članci