Telegram objavio same pohvale na račun konavoske plaže koja oduzima dah

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Plaža Pasjača smjestila se u Konavlima. Nalazi se ispod sela Popovići, tridesetak kilometara južno od Dubrovnika i 12 km od Cavtata i jedna je od onih plaža koje predstavljaju sklad djelovanja čovjeka i prirode, piše Telegram o konavoskoj plaži koja iznova fescinira. 

Naime, Pasjača je nastala 1955. godine probijanjem tunela do mora kada je iskopano kamenje ostavljeno na obali da ga valovi svojim djelovanjem u par godina pretvore u oblutke i sitni pijesak.

Danas je pak ova čarobna plaža jedna od najljepših u Hrvatskoj, a i već više puta odabrana je kao jedna od najljepših u Europi. Uz to, često se nađe i među preporukama svjetskih medija onih lokacije koje svakako treba posjetiti u Hrvatskoj. Osim same plaže, put do nje je avantura za sebe, piše Telegram te dodaje: 

S obzirom na to da na njoj nema komercijalnih sadržaja, Pasjača je idealna za sve one koji se žele opustiti u tišini, prekrasnoj prirodi i kristalno bistrom i čistom moru. S obzirom na sve to, nimalo ne čudi kako Pasjaču zbog svojih beskrajno fotogeničnih prizora i same lokacije stalno viđamo na Instagramu i ne možemo joj se nadiviti.

Popularni Članci