'

Šok u centru: Pogledajte što se dogodilo

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U Građa centrima asortiman je proširen s preko 1500 najtraženijih artikala bijele tehnike i kućanskih aparata, od klima uređaja do najmanjih ventilatora! Zbog velike potražnje količine su ograničene! Više informacija možete saznati u nastavku ovog članka!

novativni klima uređaji koji drže vrućinu izvan doma

Svako ljeto postaje sve toplije, a potreba za kvalitetnim i učinkovitim hlađenjem prostora je sve veća. U ‘Građi’ se nalaze najnoviji modeli klima uređaja renomiranih brendova kao što su Hisense, Beko, Mitsubishi Electric, Gree, Samsung, Azuri i drugi, koji kombiniraju najnoviju tehnologiju za najugodnije ljetne trenutke. Bez obzira na potrebe, ‘Građa’ ima rashlađeno rješenje!

.

Instant osvježenje na dohvat ruke

Nema potrebe više patiti od nesanice ili iscrpljenosti zbog prevelike vrućine jer Građini ventilatori osiguravaju ugodnu temperaturu i udobnost u svakom prostoru, omogućujući opuštanje i uživanje u svakom trenutku. Za brzo osvježenje bez komplikacija, idealni ventilator može se pronaći u Građa trgovinama.

.

Očuvanje svježine tijekom cijele godine s hladnjacima i zamrzivačima

Možete zaboraviti na toplo pivo i pokvarenu hranu uz hladnjake i zamrzivače u ‘Građi’. S inovativnom tehnologijom osiguravaju najbolje uvjete za čuvanje svih vrsta namirnica dok istovremeno štede energiju. Bilo da je potreban kompaktni ili veliki hladnjak, mali zamrzivač ili prostrani za veću količinu hrane, u ‘Građi’ se uvijek može pronaći pravi uređaj za svaki budžet.

.

Sve za dom

Ponuda ne staje samo na klima uređajima i ventilatorima. Uključuje i velik izbor ostale bijele tehnike poput perilica suđa i rublja, televizora, bojlera, ploča za kuhanje, mikrovalnih pećnica, aparata za kavu, tostera i još mnogo toga.

.

Svaki proizvod je pažljivo odabran kako bi zadovoljio standarde kvalitete i funkcionalnosti. Posjetom Građa centrima može se pronaći sve što je potrebno za dom.

.

.

 Sve počinje s osmijehom

Iskusno osoblje ‘Građe’ stoji na raspolaganju kako bi pružilo personalizirane savjete prilikom odabira bijele tehnike, osiguravajući pametnu odluku pri kupovini. Stoga, budite sigurni da sve potencijalne nedoumice i nesigurnosti kročenjem u jedan od triju Građinih centara – nestaju.

.

Preuređen odjel bijele tehnike

‘Građa’ s ponosom najavljuje novo preuređeni odjel bijele tehnike, oduševljavajući širokom ponudom najkvalitetnijih proizvoda. Sada je veći prostor posvećen najnovijim modelima klima uređaja, hladnjaka, zamrzivača i ostale bijele tehnike poznatih svjetskih brendova poput Hisense, Grundig, Philips, Beko, Samsung, Elektrolux, Končar, Bosch i mnogi drugi.

Otkrijte vrhunske proizvode koji će unaprijediti dom i olakšati svakodnevne zadatke. Posjetom Građi može se doživjeti nova razina udobnosti i funkcionalnosti u domu!

Posjetite Građa prodajne centre u:

Građa prodajni centar Solin

Adresa: Vranjički put 2, 21210, Solin

Građa prodajni centar Šibenik

Adresa: Žaborička ul. 1, 22000, Šibenik

Građa prodajni centar Dubrovnik

Adresa: Ul. Don Marina Beusana 6, 20207, Čibača

Popularni Članci