test

S NJOM JE LANI POSJETIO DUBROVNIK Milijunaša sklonog orgijama je zauzdala jedna: 'Sad si papučar'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: društvene mreže
Ne želim se skrasiti. Žene su najranjivije kada su ljubomorne i ja to koristim. Kada ste s jednom ženom, a pažnju usmjerite na drugu, ova prva će poludjeti. Pokušat će napraviti sve da vas vrati. Ja taj princip primjenjujem na većem broju žena, ispričao je ne tako davno američki multimilijunaš Dan Bilzerian (40). No čini se kako ga je jedna žena ipak 'zauzdala'.

Da se ne odvaja od nje, mnogi su primijetili još prošlo ljeto u Dubrovniku, Splitu, Braču, Hvaru...

Američka manekenka Madison Jewel Marquez koračala je ponosno kraj njega. Iako je on 'sramežljivo' objavio tek četiri fotografije na kojima je samo s njom, kako si ne bi uništio ugled zavodnika pred 32 milijuna ljudi koji ga prate, ona stalno objavljuje dogodovštine s njim, pišu 24sata

Piše da joj je dečko i tepa mu 'ljubavi'. Žene koje su ih okruživale, kasnije se ispostavilo, bile su djevojke njegovih prijatelja koji putuju s njim. Zabavljali su se uz potoke alkohola, jurcali jet-skijem kod Korčule, platili dvije kazne. Globe za glisiranje u blizini obale su do 15 tisuća kuna, ali to nije bio problem za Amerikanca koji 'teži' preko 200 milijuna dolara.

- Uvijek imam osmijeh od uha do uha kad sam s tobom. Ti si najbolji muškarac. Sretna sam što koračam svijetom s tobom. Ne želim biti ni sa kim drugim - govorila je Madison bogatašu.

Početkom prosinca 2020. proslavili su njegov 40. rođendan, a nedavno su nazdravili i za njezin. Mlada manekenka godine krije, a medijima prije veze s Bilzerianom, nije bila poznata. 'Sad si postao pravi papučar', pišu mu fanovi na društvenoj mreži.

Popularni Članci