REVELIN Najekskluzivniji event ovog ljeta samo što nije počeo

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Revelin
U Culture Club Revelin stižu svjetske zvijezda na večerašnju ekskluzivnu zabavu DJ MAG-a. 

Mnogobrojnu publiku zabavljat će trenutno najtraženije DJ ime u svijetu, britanski glazbeni producent Eats Everything. Bit će to nezaboravna noć koja će osigurati veliku promociju kako klubu Revelin tako i cijelom Dubrovniku. 

Najutjecajniji britanski časopis za elektronsku glazbu, DJ MAG odabrao je Dubrovnik za organizaciju svoje ekskluzivne zabave ove godine. Tijekom večeri pripremaju se brojna iznenađenja, a očekuju se i brojni ugledni gosti sa svjetske klupske scene. Eats Everything redovito svira Back To Back sa respektabilnim imenima sa svjetske DJ scene kao što su Patrick Topping, Danny Howard, Fatboy Slim, DJ Snake i David Guetta. Njihovi setovi bilježe milijunske preglede na digitalnim platformama. Još nije poznato tko će mu se od slavnih kolega sa službene  liste Top 100 najboljih svjetskih glazbenih producenata pridružiti za DJ pultom. 

Zabava nije zatvorenog tipa, već je samo ograničena brojem posjetitelja. Ulaznice su jako tražene, a u prodaji je još uvijek dostupan mali ograničeni broj ulaznica u uredu Revelina danas do 16:00 sati, u Casablanca Baru večeras od 20 sati i online na službenoj stranici kluba Revelin. Svoj stol možete rezervirati na 098 533 531.

Popularni Članci