'

Prvih 10 godina Travel FREE-a u Hrvatskoj

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Travel Free
U Travel FREE dućanima pronađite veliki izbor žestokih pića, parfema, kozmetike, modnih detalja i mnoštva posebnih ponuda s cijenama nižim čak do 40 posto.

Trgovački lanac pograničnih dućana Travel FREE 12.srpnja 2024. obilježava 10. obljetnicu otvaranja svoje prve poslovnice u Hrvatskoj. Travel FREE će povodom velikog jubileja organizirati rođendanski party u svim svojim poslovnicama diljem Hrvatske. Kupce očekuju posebna iznenađenja kao i veliki popusti na sve kategorije.

.

Travel FREE u svom ekskluzivnom ambijentu nudi širok asortiman parfema i kozmetike, slatkiša, modnih dodataka i alkoholnih pića s cijenama nižim čak do 40 posto u odnosu na domaće tržište.

U rujnu 2014. godine u Novom Varošu otvorili smo 1. Travel FREE trgovinu u Hrvatskoj. Danas ih je ukupno 4 na Graničnim prijelazima Novi Varoš, Vinjani Donji, Gruda (Konavle) i Županja. Kontinuirano dovodimo nove brendove na naše police i nudimo ih po najpovoljnijim cijenama. Zadnji veliki brendovi koji su nam stigli na police su Sol de Janeiro, Tom Ford parfemi i L’Occitane. Redovno ulažemo u novi izgled naših shopova kako bi kupci mogli kupovati omiljene proizvode u ugodnom okruženju. Rođendanskom proslavom želimo kupcima ponuditi zabavu u ljetnim danima, ali i iznimne popuste na sunčane naočale, parfeme i pića svjetskih brendova - kazao nam je Ante Roglić-Karlušić, direktor Travel FREE Hrvatske.  

.

Inače Travel FREE posluje u četiri poslovnice u Hrvatskoj, a u Europi ih trenutno ima preko 60 u šest zemalja. Trgovine su otvorene od ponedjeljka do subote te odabrane nedjelje od 9 do 21 sat, a u njima možete pronaći brojne originalne međunarodne marke po niskim cijenama, veliki izbor žestokih pića, parfema, kozmetike, modnih dodataka te posebnih ponuda s cijenama nižim čak do 40 posto u odnosu na domaće tržište. Kupcima van EU nudimo i mogućnost povrata poreza. 

.

Posjetite nas u trgovinama u Slavoniji (Novi Varoš i Županja), u Dalmaciji (Gruda Konavle, Vinjani Donji) ili na web shopu. Dodatne informacije potražite na društvenim mrežama Facebook i Instagram

I ne zaboravite moto: Travel. Stop. Shop.

Popularni Članci