test

PRVI TURNIR S TATOM Čilić raznježio fotografijom s malim Baldom

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Jedan od najboljih domaćih sportaša, 32-godišnji Marin Čilić, prije nešto više od mjesec dana potvrdio je Storyju sretne vijesti.

S dvije godine mlađom suprugom Kristinom čeka drugo dijete. Mnogi obožavatelji na društvenim su mu mrežama čestitali na 'pojačanju' u obitelji. Osim Marina i Kristine, dolazak novog člana obitelji zasigurno će razveseliti njihovog jednogodišnjeg sinčića Balda, koji već sada obilazi teniske terene s tatom, piše Story

Kristina je na društvenim mrežama objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj dječak drži reket, a Marin mu dodaje lopticu za tenis. 'Prvi turnir s tatom', napisala je uz fotografiju. Tenisač je jako ponosan na svojeg nasljednika, a čini se kako već od malih nogu Baldo kreće tatinim stopama.

Inače, iako obiteljski život nastoje zadržati dalje od javnosti i medija, potkraj prošle godine Marin je u razgovoru za Story pričao o sinčiću koji je na svijet stigao u siječnju prošle godine. 'Nastojat ćemo ga naučiti sve što znamo, a i više od toga. Nastojat ćemo mu prenijeti vrijednosti obitelji, poštenja, marljivosti, kritičkog razmišljanja, ali i vjerovanja da u životu može postići što god želi, samo da za to mora biti spreman raditi', rekao je tada tenisač.

Maleni Baldo nesumnjivo je 'kruna' na Marinovu i Kristininu ljubav koja traje godinama. Tenisač i Dubrovkinja koja je 2005. ponijela titulu prve pratilje izbora Miss Alpe Adria, upoznali su se 2010. godine, a nakon osam godina veze stali su pred oltar i izrekli sudbonosno da u travnju 2018. u Cavtatu.

Popularni Članci