test

Pripadnice ovih znakova imaju najjači libido

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: © Coka - Fotolia.com
Sve što trebate napraviti je nasmijati se na određeni način, uputiti joj 'znakovit' pogled ili ju dodirnuti i odmah će shvatiti na što aludirate i prihvatiti igru. Njezin seksualni apetit je nevjerojatan

1. Škorpion

Škorpionke imaju veći seksualni apetit od svih ostalih znakova. Njezina žestoka i strasna osobnost je vidljiva u svim aspektima života, pogotovo u spavaćoj sobi. Seks je s njom uvijek uzbudljiv, najviše zato jer voli isprobavati nove stvari.

Sve što trebate napraviti je nasmijati se na određeni način, uputiti joj 'znakovit' pogled ili ju dodirnuti i odmah će shvatiti na što aludirate i prihvatiti igru. Ljudima koji se upuste u seksualnu vezu sa Škorpionima bolje je da imaju jak libido i da su spremni dobro se oznojiti u spavaćoj sobi.

2. Bik

Ženi Biku je dodir jako važan u seksu, a budući da se voli držati za ruke ili stalno dodirivati, njezin seksualni poriv je uvijek jak, piše portal Your Tango, a prenose 24sata

Jako je tvrdoglava i nikad neće priznati da je ona inicijator seksa, ali oboje ste svjesni da vas uvijek mami i indirektno aludira na seks. Njezin seksualni poriv je fizičke prirode, pa obratite pozornost na dodirivanje, maženje, pa čak i senzualnu masažu. 

3. Ovan

Ovan voli dobar fizički izazov, a nema boljeg izazova od seksa, zar ne? Ovnov seksualni apetit pokreće čisti adrenalin. Voli osvajati, a sam seks s njom je uvijek pun strasti, igrica i eksperimentiranja. 

Ovnice su izuzetno strastvene što obilno pokazuju u spavaćoj sobi. Čini se da je njihov seksualni apetit povezan s nestašnosti i željom za igrom.

Popularni Članci