PRELIJEPA DUBROVKINJA Zasjala u omiljenom brendu francuske prve dame Brigitte Macron (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: instagram
Zgodna i atraktivna Dubrovkinja Adriana Đurđević svoju je diplomu pravnog fakulteta na neko vrijeme stavila po strani te se posvetila modi, snimanjima i blogerskom načinu života. Dok njezin dragi Duje Ćaleta Car igra u Marseilleu, Adriana višak slobodnog vremena koristi za modne eksperimente.

Rijetke su prilike kada ova 29-godišnjakinja bira basic i klasična izdanja, već ističe da je njezin stil sve samo ne dosadan. Modne trendove prati u stopu, a uvijek se usudi odjenuti i ono o čemu se masa još premišlja, piše T portal.

Tijekom svog nedavnog boravka u Parizu, odakle fotografije i dalje objavljuje na svom službenom, javno dostupnom Instagram profilu, Adriana se pohvalila da u svojoj garderobi krije nekoliko komada dizajnerske marke Balmain.

instagram

U outfitu vrijednom preko 20 tisuća kuna, koji se sastojao od Balmain sivog blejzera s povezom u struku iz najnovije kolekcije čija je cijena otprilike 22 tisuće kuna, te sivom šeširiću high street brenda Zara od svega 150 kuna, Adriana je pokazala da uspješno spaja dizajnerske komade s nešto pristupačnijim brendovima.

Upravo blejzeri na dvoredno kopčanje tiha su patnja brojnih zaljubljenica u modu, a u svojoj ih kolekciji najviše krije upravo francuska prva dama Brigitte Macron.

Ne odolijevaju im ni brojne druge djevojke i supruge nogometaša, poput Ivane Vide, Ive Šarić, Marte Fernandes.

Popularni Članci