POPULARNI DOKUMENTARAC Vodeći britanski putnik snimao u Dubrovniku: 'Ljudi su nas zaustavljali i tražili da se slikaju'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Facebook
Popularni britanski dokumentarac koji se emitira na kanalu Channel 4 'Travel Man: 48 hrs in' nedavno se snimao u Dubrovniku.

Voditelj Richard Ayoade i ekipa udružena oko popularnog dokumentarca snimila je epizodu u Dubrovniku koji je predstavljen kao jedno od najpopularnijih svjetskih odredišta za odmor. Inače, ekipa tako putuje po svijetu, a u destinacijama im se uvijek pridruži neki od poznatih pratitelja. U Dubrovniku je voditelju društvo pravio komičar Stephen Merchant te su zajedno obišli neke od poznatih gradskih lokacija. Boravili su u otmjenoj kući iz 16. stoljeća u povijesnoj jezgri, u hotelu Excelsior, išli u na safari na Srđ, posjetili tvrđavu Imperijal, Lokrum i Ston, a lokalni turistički vodič Ivan Vuković ih je proveo turom "Igra prijestola" pa su tako posjetili neke od najslavnijih lokacija u seriji.

- Ekipa je bila izvrsna, kako bi se to reklo - pravi Englezi koji imaju odličan humor sa sarkazmom iz Crne guje. Oni su inače jako poznate ličnosti, dok smo obilazili Grad, svi Britanci su nas zaustavljali jer se se htjeli slikati s njima - kazao nam je Ivan Vuković dodavši kako su bili oduševljeni Dubrovnikom, znamenitostima i hranom.

Richard Ayoade obišao je više od 40 gradova, uključujući Kopenhagen s Noelom Fieldingom; Hong Kong s glumcem 'Ludi muškarci' Jonom Hammom; Atenu s Dawn Frenchom; Bruxelles s Lee Mackom; Veneciju s Jo Brandom; St. Petersburg s Robom Beckettom; i Firencu s holivudskim glumcem Rebel Wilsonom.

Početkom 2020. godine, komičar Joe Lycett preuzet će ulogu vodećeg putnika.

Popularni Članci