test

POMOZIMO NAŠOJ MALOJ SUGRAĐANKI "Lucija je posebna djevojčica, s anđeoskim očima i pogledom punim ljubavi"

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Udruga 'Tata je tata' je obavijestila o novoj akciji prikupljanja pomoći našoj sugrađanki, maloj Luciji. Pomoći možete i vi, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti. 

"Lucija je posebna djevojčica. Zaista posebna. S anđeoskim očima i pogledom punim iskrene dječje ljubavi koji vas u trenu osvaja. Njen osmijeh vas oraspoloži da ste i najtužniji čovjek na svijetu. I nas je osvojila u trenu.

Lucija je naša sugrađanka i treba pomoć svih nas. Život joj je odabrao puno težu ulogu, kroz koju ona s mamom Anom (koja o njoj brine doslovno 24 sata) i tatom Željanom hrabro korača. Posebna je ljubav Lucije i njenog brata Antonia koji je tako zaštitnički čuva, pazi na nju i čita joj priče kad je muči nesanica.

Zaista su divna obitelj koja nas treba kako bismo im olakšali makar malo a našoj Luciji dali šansu za bolji život koji definitivno zaslužuje. Namjerno je zovemo "naša" jer nam se svojim toplim pogledom već svima uvukla pod kožu. Baš je posebna.

Lucija živi sa Rettovim sindromom, što je vrlo rijetka bolest s genetskim neurološkim poremećajem, koji utječe na svaki pojedinačni sustav u tijelu, od hodanja, razgovora, korištenja ruku, do disanja, gutanja, napadaja i kralježnice.

Samo za ovu godinu troškovi terapija koji bi joj malo olakšao životni put, a što inače ne pokriva sustav zdrastva, iznose 9 440 Eura. Potreban je i korzet protiv skolioze ( nadamo se još uvijek da će ga HZZO-a odobriti), ali ima još i puno drugih troškova koje nitko od nas nebi mogao sam podnjeti, zato vas molimo da budete kao uvijek naše svijetlo plemenitosti i dobra u ovo predblagdansko vrijeme.

Obitelj Tevšić ( ukoliko želite kontaktirati izravno obitelj 091 589 1948) je otvorila poseban broj žiro računa za ovu akciju, Ana Vukovac Tevšić HR7724070003590181873 OTP banka ili možete uplatiti preko ponuđenog bar cod-a izravno na njihov račun za Lucijine terapije.

Pomozimo našoj Luciji i podarimo osmijeh ovom malom anđelu koji treba našu pomoć.

Budimo lučonoše dobra, neka radost Božića zasvijetli najljepšim bojama, bojama ljubavi, za našu Luciju.

Hvala vam dobri ljudi, hvala vam od srca!," objavili su. 

Popularni Članci