test

POKAZALA FIGURU Kći Slavice Eccelstone uživa u Dubaiju (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Instagram/Tamara Eccelstone
Kći Slavice Eccelstone, Tamara Eccelstone uživa u Dubaiju gdje je trenutačno s obitelji na odmoru.

Otišla je tamo kako bi se opustila nakon teške godine, a fanove na Instagramu oduševljava obiteljskim fotkama. Na jednoj je pozirala i u badiću, samo tri mjeseca nakon što je rodila djevojčicu kojoj su ona  i suprug Jay Rutland dali ime Serena.

Tamara Eccelstone/Instagram

Podsjetimo, ni nakon dvije godine od velike pljačke nije se vratio u normalu. Naime, ovaj put je otkrila kako je njezina kći još uvijek u strahu od lopova. Malena Sophia gotovo svakodnevno pita roditelje, Tamaru i poduzetnika Jaya Ruthlanda hoće li se lopovi vratiti. Iako, nasreću nitko od njih za vrijeme provale nije bio u kući, obitelj još uvijek teško spava i osjeća nelagodu zbog cijele situacije.  Podsjetimo, Tamara je u prosincu 2019. postala žrtva drskih kradljvaca koji su joj iz kuće u Londonu odnijeli nakit vrijedan oko 450 milijuna kuna. Stan je "počišćen" u 50 minuta, samo nekoliko sati nakon što je Tamara s obitelji otputovala na božićni odmor. Pljačkom su šokirani i njeni susjedi, budući da se sve dogodilo u elitnom kvartu u kojem kamere sve snimaju 24 sata dnevno, a policija redovito patrolira, piše Večernji list.


Inače, Tamarina majka, Slavica Ecclestone, bivša supruga Bernieja Ecclestonea, prije pet godina kupila je kuću u Zatonu za 19 milijuna kuna.

Popularni Članci