test

Plesači Step ‘n Jazza postali državni prvaci u čak osam kategorija na natjecanju u Velikoj Gorici

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Step Jazz
Protekli vikend su članovi plesnog studia Step ‘n Jazz sudjelovali na Dance Explosion Velika Gorica u organizaciji Hrvatskog plesnog saveza. Ovo natjecanje je ujedno bilo i državno prvenstvo u stepu, te kvalifikacijsko natjecanje za međunarodna natjecanja u sklopu saveza International Dance Organisation.

Članovi plesnog studija su postali državni prvaci u čak osam kategorija, uz još mnogo izvrsnih plasmana. Kvalificirali su se na svjetsko prvenstvo s 20 koreografija u raznim dobnim kategorijama. 

Na ovom se natjecanju biraju 20 najboljih točaka s cijelog natjecanja, te se ponovno natječu na Gala večeri. Izabrano je čak tri njihove koreografije, te je seniorska mala grupa osvojila drugo mjesto u žestokoj konkurenciji najboljih plesača iz cijele Hrvatske. Galu su sudili i neki od članova popularnog televizijskoh showa “Ples sa zvijezdama”.

"Čestitamo svim našim plesačima, koreografima i trenerima i zahvaljujemo se roditeljima na podršci tokom cijele natjecateljske sezone", poručili su iz plesnog studia Step ‘n Jazz.

Popularni Članci