PARKING KRAJ STRADUNA 11 TISUĆA EURA S katedrale vila kliče, najskuplji si, Dubrovniče

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavić/PIXSELL
Visoko inteligentni Hrvat iz Splita, kvizoman i član Menze Paulo Robertić, inače pametan čovjek, bivši zamjenik ministra turizma u Mostovoj vladi, iz kvote takozvanih 'Mostovih stručnjaka', sinoć je bio u Dubrovniku i za četiri sata parkiranja platio nevjerojatnih 11 tisuća eura.

'Kada sam došao s automobilom i parkirao u podzemnu garažu nadomak Straduna, bilo mi je malo čudno što do mene nema ni jednog parkiranog automobila. Bilo je tamo samo mnogo umjetnina i relikvija u zlatu. Kakav interijet garaže!  No, dobro... Ostavio sam tamo automobil i onda kada sam se vratio nakon četiri sata dočekao me čovjek koji naplaćuje parkiranje i naplatio mi za četiri sata 11 tisuća eura!!!

Bio sam u 666 gradova Europe i Boga mi nikada nisam platio parking niti približno. Evo bio sam neki dan isto u Dubrovniku pa sam platio prihvatljivih 300 kuna. I to je bilo skupo, klicao sam po Srđu, plakao, ali parking automat je bio neumoljiv. Rekao sam mu i tko sam, što sam, gdje sam pisao, koje križaljke pisao. Ništa nije pomoglo, ali ovo!!! Ovo je neshvatljivo. Moram prodati automobil kako bih platio parking kraj Straduna jer od 167 bankomata, niti jedan bankomat mi nije mogao isplatiti taj ogroman iznos,' žali nam se posjetitelj Dubrovnika Paulo Robertić, čiji IQ premašuje broj na vagi pokojnog Buda Spencera u njegovim najboljim danima.

Ivo Cagalj/PIXSELL

Pokušali smo doći do vlasnika parkinga za izjavu, i nismo uspjeli u tome, ali neslužbeno smo doznali kako je očajni posjetitelj Dubrovnika parkirao u riznici Katedrale, kraj moći našega Parca, u želji da napravi 'selfi' s najskuplje plaćenim parkingom te da pritom sebi napravi promociju i okleveta Dubrovnik kao što to svake godine neka budala napravi. 

Izbezumljeni kvizoman je na svom Facebook profilu rezignirano napisao: 'S katedrale vila kliče, najskuplji si, Dubrovniče!!!'

***Tekst je djelomično izmišljen i svaka slučajnost sa stvarnim likovima je slučajna***

Popularni Članci