test

'PANTARUL DOMA' Predstavljena kuharica Ana-Marije Bujić, uz rođendansku proslavu i druženje s prijateljima (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić, Lucija Komaić*9, Lucija KomaićLucija Komaić
Promocija kuharice Ana-Marije Bujić pod nazivom „Pantarul doma“ / „Pantarul at Home“ održana je večeras u restoranu Pantarul,  ujedno i povodom njihovog petog rođendana.  

Ova kuharica je, prema riječima autorice,  posveta druženjima – ponajviše onim obiteljskima i prijateljskima  te uz recepte čitateljima objašnjava i kako najkorisnije detalje iz restoranske prakse primijeniti i doma, bez obzira na razinu kulinarskog znanja. Tu su i priče o dragim suradnicima, dobavljačima i gostima autorice i vlasnika restorana. 

Zajedničkim druženjem u Pantarulu vlasnici i osoblje restorana uveličali su ovu proslavu emotivnim govorima kako je sve to počelo i rezultiralo na koncu i ovom uspješnom kuharicom koja sadržai brojne recepte ukusnih i maštovitih specijaliteta. 

Ana-Marija Bujić  po struci je profesorica i prevoditeljica s engleskog i francuskog, a u praksi kombinira jezike i hranu – podučava engleski i francuski, prevodi te sa suprugom Milanom vodi restoran Pantarul i piše kuharice. Također piše i blog 'Da mi je nešto slatko'. 

Tko je sve uživao u rođendanskoj proslavi Pantarula i predstavljanju još jedne kuharice autorice Ana-Marije Bujić, pogledajte u fotogaleriji. 

 

Popularni Članci