test

'Pale' prve zaruke na Pelješkom mostu: Već duže vrijeme sam je planirao, ali nisam znao gdje

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Dubrovčanin Nikola (27) svoju je djevojku htio zaprositi u Dubrovniku, ali kad je vidio da se otvorio Pelješki most, odlučio je to napraviti upravo na njemu. Upoznali su se prije šest godina u Zagrebu.

Već duže vrijeme sam je planirao zaprositi, ali nisam znao gdje, osim da će to biti u Dubrovniku. A onda sam vidio da se otvorio Pelješki most, da je tamo pao prvi poljubac, pa sam rekao da ću i ja na mostu. Veselo govori za 24 sata Nikola (27), koji je svoju odabranicu Magdalenu (24) u nedjelju zaprosio na mostu koji je ujedinio cijelu Hrvatsku.

- Bila sam baš iznenađena. Znala sam da će me uskoro zaprositi, osjetila sam ja to. Ali da će biti na Pelješkom mostu, to nisam očekivala - govori Magdalena, koja je već podijelila sretnu vijest na društvenim mrežama.

- Zajedno smo već šest godina. Ja sam iz Dubrovnika, a ona je iz Zagreba. Došao sam raditi u Zagreb prije šest godina, a upoznali smo se na poslu. Brzo sam se zaljubio, ali bome ne znam kako je to više izgledalo, no znam da smo odmah kliknuli - kaže Nikola koji je s odabranicom danas baš došao na godišnji.

- Nema više Neuma, nema više granica. Uvijek je bila ista priča. Kad sam vidio da se otvorio most, znao sam da ću to tamo napraviti - zaključio je za 24 sata Nikola, koji je s Magdalenom prošle godine kupio i stan u Zagrebu.

Popularni Članci