test

Ovo su skriveni talenti svakog horoskopskog znaka

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Wrangler/fotolia
Svaka osoba ima neki skriveni talent, samo ga je potrebno otkriti. Astrolog i numerolog Shiv Sadhika Ma Vishwaroop naveo je koji su to skriveni talenti svakog horoskopskog znaka.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojim izvanrednim vještinama vođenja i svojeglavoj osobnosti. Ovaj vatreni znak može vas pobijediti u bilo kojem sportu ili fizičkoj aktivnosti. Njihov skriveni talent uključuje ples i bilo kakvu fizičku snagu.

Bik

Bik je zemaljski element, pa su osobe rođene u ovom znaku pouzdane i vole uvijek raditi stvari na svoj način. Bikovi uživaju u životu punim plućima, a njihov skriveni talent uključuje slikanje i kuhanje.

Blizanci

Osobe rođene u ovom znaku poznate su kao logične i savjesne. Blizanci su izuzetno dobri komunikatori, društveni su, rječiti i bogati znanjem. Njihov skriveni talent uključuje pisanje tekstova i javne nastupe.

Rak

Rakovi su prirodno talentirani za izradu stvari. Osobe rođene u ovom znaku su izuzetno kreativni zbog čega mogu biti dobri arhitekti i glumci.

Lav

Lavovi imaju sjajnu energiju. Izuzetno su sigurni u sebe, a imaju i veliko srce te su prilično darežljivi. Njihov skriveni talent bio bi posao u modi, planiranju događaja, a mogu se iskazati i kao influenceri.

Djevica

Djevice su perfekcionisti, one žele da je svaki detalj savršen. Poput profesionalaca, lako se prilagođavaju promjenama i odmah nalaze rješenja. Njihov skriveni talent uključuje pisanje i planiranje događaja.

Ribe

Ribe su optimistične i iz svake situacije pokušavaju izvući nešto dobro. Njihov skriveni talent uključuje slikanje, ali osobe rođene u ovom znaku mogu biti i dobri javni govornici i motivatori.

Vaga

Vaga stremi ravnoteži i harmoniji, a osobe rođene u ovom znaku su prilično šarmantne i elegantne. Zbog toga su Vage dobri dizajneri interijera, ali mogu spajati ljubavne parove.

Škorpion

Škorpioni su intenzivni, a posjeduju određenu vrstu magnetizma kojom privlače druge osobe i mogu ih lako nagovoriti na neke stvari. Budući da su vrlo intuitivne i instinktivne naravi, mogu biti ljudski detektor laži. Njihov skriveni talent uključuje okultnu znanost i istrage.

Strijelac

Strijelac je jedan od najoptimističnijih horoskopskih znakova. Osobe rođene u ovom znaku su poštene i moralne, ali vole riskirati. Njihov skriveni talent je trgovanje dionicama i novinarstvo.

Jarac

Jarci su praktični, inteligentni i odgovorni, a odlikuje ih i poseban smisao humor koji se temelji na sarkazmu. Njihov skriveni talent je stand up komedija.

Vodenjak

Osobe rođene u ovom znaku su kreativne i jako društvene. Vodenjaci su nekonvencionalni i vole uvijek raditi stvari na svoj način. Oni su trendseteri, piše Pinkvilla. Njihov skriveni talent su modni dizajn i fotografija.

Popularni Članci