test

Ovo je haljina u kojoj će se naša predivna Ora natjecati na svjetskom izboru ljepote Miss Universe

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Sedamdeseto izdanje najglamuroznijeg izbora ljepote na svijetu Miss Universe i službeno je započelo. U Izrael će u idućih nekoliko dana otputovati 78 djevojaka iz svih krajeva svijeta kako bi 12. prosinca prošetale glamuroznom pozornicom te u izravnom prijenosu na FOX TV-u pokušale osvojiti krunu najljepše na svijetu.

I Hrvatska u Izraelu naravno ima svoju predstavnicu, dvadesetogodišnju Dubrovkinju Oru Ivanišević, studenticu Managementa u turizmu visoku čak 185 centimetara. Lijepa Ora snimila je vizuale u svom nacionalnom kostimu s prekrasnim vizurama Dubrovnika. Styling kose potpisuje Studio Marcela, šminku sama Ora, a fotografije Nikša Raguž. 

 

'' Nacionalni kostim je izradila dubrovačka kreatorica Džemila Dilberović koja je inspiraciju pronašla u posebnoj duboko-plavoj boji mora oko Dubrovnika i jedinstvenih Elafitskih otoka koji su aplicirani na haljinu. Haljina je ručno rađena i trebalo je više od 30 dana za njezinu izradu. Nakit uz haljinu kreirala je Marina Benković iz Ateliera Pridot iz Dubrovnika'', objašnjava Ora.

 

U fotogaleriji pogledajte prekrasnu haljinu u kojoj će se hrvatska missica predstaviti u showu nacionalnih kostima.

 

Popularni Članci