test

Bili smo na otvorenju novog frizerskog salona - Mademoiselle

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović / DD
Na prvom katu Atlant centra, otvoren je novi frizerski salon, Mademoiselle koji odiše elegancijom i stilom. Sve gospođe i gospari koji njeguju dobar stil ili su možda u potrazi za istim, koji znaju cijeniti zdravlje kose i koji imaju hrabrosti zakoračiti u svijet novog i modernog frizerski studio Mademoiselle je definitivno pravi izbor.

Koliko je važna uloga njegovane kose za besprijekoran izgled, zna najbolje dugogodišnja frizerka i vlasnica novootvorenog frizerskog salona, Ilda Pelko. Upravo zbog esencijalne važnosti i potrebe za uporabom što prirodnijih preparata, Ilda se odlučila za korištenje samo provjereno kvalitetnog brenda koji je prepoznat najviše po svojim prirodnim sastojcima.

U frizerskom salonu Mademoiselle tako svi kljenti mogu uživati u prirodnim šamponima i bojama bez parabena i sulfata, brenda Davines. Samo zdrava i njegovana kosa je lijepa kosa, naglasila je vlasnica salona, Ilda Pelko.

jj

Nakon 19 godina iskustva u struci, Ilda se napokon odvažila na otvaranje svog vlastitog salona. Oduvijek je u svom radu imala neizmjernu podršku supruga i cijele obitelji, no sada su djeca veća i samostalnija, pa je sve ipak puno lakše. Tata je najviše zaslužan i odgovoran za ovaj poduzetnički pothvat, priznaje Ilda.  

Frizerski salon Mademoiselle, otvoren je od 1. listopada, a svoj termin za frizuru možete rezervirati pozivom na kontakt: 098 552 598.

Radno vrijeme salona je od ponedjeljka do četvrtka od 8:00 do 16:00 sati, petkom od 13:00 do 20:00 sati te subotom od 8:00 do 15:00 sati poslijepodne.

Goran Mratinović / DD

Popularni Članci