test

Osvoji ulaznice za stand up predstavu: Ero s ovoga svijeta

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Autor i glumac legendarne Sarajevske Audicije, Željko Ninčić, ponovo nam 14. lipnja dolazi u ljetno kino Slavica sa stand up komedijom 'Ero sa ovoga svijeta". Ne propustite priliku za odličnu zabavu i osigurajte svoje ulaznice na vrijeme. Najsretnijeg čitatelja ili čitateljicu nagrađujemo s dvije ulaznice.

"Ero s ovoga svijeta" je predstava koja slijedi tradiciju legendarne Audicije,a govori o aktualnim ali i nekim prošlim vremenima. Predstava je do sada doživjela preko 200 izvedbi. Radi se urnebesnoj komediji koja će nasmijati i one koji imaju istančani smisao za humor.

„Predstava nikada nije ista, jer prati događaje i osluškuje reakciju publike. Danas je teško nasmijati ljude, i zato je pravo zadovoljstvo kada uspijem u tome.”- izjavio je Željko Ninčić koji je s ovom predstavom rasprodao čak 40 puta dvoranu Vatroslav Lisinski.

Sve zainteresirane za ugodnu i veselu večer očekuje sat i pol smijeha i zabave. Ljubitelji komedije imate će priliku uživati u umijeću glume popularnih likova Hercegovca Marinka Ćutuk i Bosanca Veseli u srijedu 14. lipnja u 21:00 sat u ljetnom kinu Slavica.

Svi zainteresirani mogu kupiti ulaznice preko sistema Eventim ili pak okušati svoju sreću i zaigrati nagradnu igru u kojoj možete osvojiti dvije ulaznice za predstavu. Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, potrebno je ispod objave članka na društvenoj mreži Facebook označiti osobu koju želite povesti na predstavu. Nagradna igra traje do ponedjeljka, 12. lipnja, kada ćemo objaviti ime sretnog dobitnika ili dobitnice.

Sretno svima!

 jj

 

Popularni Članci