DOBRA ZABAVA La Bombonera otvorila svoja vrata u Gružu, najavljuju još iznenađenja

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Zanimljiv interijer od dva floora, bogata ponuda koktela, alkoholnih pića te iznimna selekcija pjenušaca uz pristupačne cijene, slobodan parking u Gružu nakon ponoći, osiguran parking za VIP goste, sve to bila je uvertira za dobru zabavu koja se dogodila sinoć u Gružu, a nastavit će se i ubuduće.                                                                     

Hostese su gostima na ulazu dijelile članske kartice kluba uz koje domaći gosti ostvaruju 20 posto popusta na sve cijene tijekom cjele godine, što ovaj klub čini pristupačnim svima.

Uz pohvale interijera od strane posjetitelja, dobar odaziv gostiju i glazbu u režiji tri resident dj-a, te mc-a bio je spoj koji je rezultirao izvrsnom atmosferom. 

Inače vrhunski ugođaj pokvario je tehnički problem s klimatizacijskim sustavom te je vrućina u klubu umanjila inače odličnu atmosferu pa kako nam javljaju iz La Bombonere pripremaju novo otvorenje o čemu se možete informirati na njihovom  Instagram profilu .

La Bombonera, po svemu sudeći mjesto je dobre zabave! Prošetajte do Gruža i pripremite se na dobru zabavu kroz cijelu noć.

Popularni Članci