test

NIJE MOGLO U BOLJE RUKE Naša Tere dobitnica je Zlatnog Studija za životno djelo!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Tereza Kesovija dobitnica je prestižne nagrade Zlatni Studio za životno djelo. 

Nagradu joj je dodijelio glavni urednik Jutarnjeg lista Goran Ogurlić, a ovo prestižno priznanje nije moglo poći u bolje ruke! 

"Ah! Nešto sam malo pripremila. Nakon što sam čula svoje tri pjesme, program je išao dalje pa sam mislila da će mi možda poštom poslati nagradu, mogu ići doma", rekla je Tereza koja ima karijeru dugu 66 godina.

"Vjerovali ili ne, tako je to. Zahvaljujem se iz dubine duše redakciji Jutarnjeg lista koja mi je stvarno učinila ogromnu radost, Hrvatskoj televiziji, isto tako brojnoj publici bez koje ja ne bih postojala. Naravno, zahvaljujem svojoj obitelji na podršci te im ovaj Zlatni Studio posvećujem. Gorani Miljević, mojoj divnoj prijateljici, također, bez koje ne bih mogla prijeći sve nevolje koje sam imala posljednjih mjeseci. Goga moja, hvala ti od sveg srca", rekla je legendarna Tereza. "Bilo je nagrada, ali moram priznati da je ovo ono nešto što prvo, nisam očekivala, pa je radost i iznenađenje veće, ali i ovo sunce mi je najdraže među svim tim nagradama", piše Jutarnji

Popularni Članci