NAJPOZNATIJI DUBROVAČKI NEŽENJA IPAK POPUSTIO Obradović zaprosio tajanstvenu brinetu, pohvalila se prstenom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović, Facebook
Jedan od najmlađih gradskih vijećnika dubrovački ugostitelj Miho Obradović uskoro bi mogao pred oltar.

Ovu sretnu vijest na Facebook profilu objavila je njegova odabranica koja se pohvalila prstenom. Jedan od najpoznatijih neženja u Dubrovniku tako je pokleknuo ljepoti i šarmu tajanstvene Andree Bošnjak s kojom je u vezi već neko vrijeme. Da ljubav cvijeta primijetili su mnogi kada je Obradović izlaske i mladenačke provode zamijenio društvom partnerice s kojom čine se u potpunosti uživa.

Njegova odabranica se pohvalila na društvenim mrežama luksuznim prstenom Tiffany. Obradović je inače ljubitelj mode i prestižnih brendova, a često ga se može vidjeti u društvu s poznatim sportašima. Mediji su pisali kako je na ruci nosio sat Audemars Piguet Royal Oak koji je vrijedan 300 tisuća kuna. Nedavno je otvorio Cafe&Hookah Bar Ritual s prijateljem i poslovnim partnerom poznatim nogometašem Edinom Džekom, u njegov restoran Barba u povijesnoj jezgri redovito dolaze članovi hrvatske nogometne reprezentacije, a upoznao je čak i Cristiana Ronalda s kojim je navodno bio na večeri u renomiranom restoranu '360'.

Nema sumnje kako će vjenčanje Miha i Andree biti pravi gala party u Dubrovniku s bogatom listom uzvanika i raskošnim detaljima.Budućim mladencima želimo sretan brak s puno ljubavi i sreće! .

Popularni Članci