test

KANAĐANKA GA PODUČAVA JEDRENJU Najpoznatiji dubrovački booker prepustio se u ruke iskusnoj skiperici (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: YouTube
Na Youtubeu je objavljeno nekoliko videa na kojima jedna Kanađanka podučava Ivana Pernara voziti jedrilicu.

Nekoliko videa objavio je Pernar i na Instagramu te otkrio da se nalazi na Karibima. U jednoj od objava istaknuo je da mu je ondje jako lijepo, a pokazao je i kako sam diže jedro. 

I trenerica je na YouTubeu napisala da je Pernar nedavno krenuo sa školom jedrenja.

"Nedavno sam pronašla novo društvo. Ukrcao se doslovno ne znajući ništa o plovidbi. Nakon jedrenja se nagrađujemo popodnevnim odlaskom na ronjenje. Doista biste trebali pročitati priče o ovoj avanturi na blogu. Ondje vam sve mogu reći bolje nego videom. Uz to, besplatno je", napisala je. 

Pernar se, inače, prije dva dana na Telegramu požalio da su svi tečajevi jedrenja jako skupi. Napisao je kako je naposljetku uspio naći besplatan tečaj u trajanju od tri mjeseca.

"Našao sam skipericu kojoj fali muška ruka na jedrilici. U biti ona mi daje tri mjeseca besplatnog boravka na njenoj jedrilici, savladavanje svih mogućih vještina oko jedrenja, obilazak ne samo Grenade, Svetog Vincenta i Grenadina, nego i Martinika, Dominikanske republike, Bahama i drugih otočnih država. Cijena tri mjeseca Kariba je u konačnici avionska karta plus trošak onog što si kupim za jesti", napisao je Pernar, prenosi Index.

Inače, Pernar se prošlo ljeto preselio na Obod, a radi kao booker u Dubrovniku.

Popularni Članci