test

Muške majice kratkih rukava - za svaki dan i ured

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Obična muška bijela majica kratkih rukava je kao ženska mala crna haljina. Možete ju kombinirati u svakoj prilici i na sve stilove, te je obvezatni komad odjeće

Majica kratkih rukava sastavni i neizostavni je dio svakog muškog ormara

Svestranost majice kratkih rukava kao i njihova pristupačnost, jedan su od glavnih aduta ovog odjevnog predmeta. Mogu se nositi na bezbroj načina i gotovo u svakoj situaciji. Ono što vam je potrebno je sigurno nekoliko komada osnovnih i običnih majica kratkih rukava u bijeloj, crnoj, sivoj i tamno-plavoj boji. Ove boje su pouzdane i mogu se kombinirati na bezbroj modnih opcija. Za hladnije dane, samo se slojevito obucite zadržavajući kratki rukav, koji vam može postati i donja majica tj. potkošulja. Najjednostavniji imidž, koji je ujedno i naj cool je obična bijela majica i izlizane traperice. Ova bezvremenska kombinacija, koju je predstavio zločesti dečko James Dean je jedna od najjednostavnijih i najboljih kombinacija, koja je prikladna od kafića i odlaska na fakultet, do izlaska vani ili čak i za posao. Nakon što shvatite da sa svojom bijelom majicom kratkih rukava možete doslovno sve, možete se početi igrati s printevima, uzorcima, različitim otvorima kao što su (V-izrez, lađa ili standardni okrugli) i detaljima kako bi dali svom stilu osobni izgled. Za proljetne ili hladnije ljetne večeri, majica bez rukava s otvorenom košuljom i chino hlačama bit će idealna kombinacija. Majice kratkih rukava u boji i s printom potražite u velikom izboru u trgovinama CCC. Osim što ćete zbog količine izbora zasigurno dobiti novu ideju za svoju stilsku kombinaciju, moći ćete to učiniti i online preko njihove web trgovine Bolf.com.hr Mnoštvo brendiranih i kreativnih majica, kao i cijele kolekcije odjeće i obuće pronaći ćete na jednom mjestu, bez gubljenja vremena u traženju idealnog komada robe.

Na što sve možete kombinirati majicu kratkih rukava da izgleda elegantno i profinjeno

Obična majica bijele boje može se nositi na poslovnu kombinaciju crnih  ili tamno-plavih chino hlača i košulje ispod koje  će provirivati. Majica kratkih rukava može i viriti ispod dolčevite ili veste, što će poslovnom stajlingu dati malu dozu ležernosti. Svojoj najurednijoj uredskoj kombinaciji odijela dajte dašak ležernosti, tako što ćete košulju zamijeniti majicom kratkih rukava. Ovu kombinaciju možete koristiti i za razna svečana događanja, primjerice za koktel party, proslavu rođendana, kazališne premijere, otvorenje izložbe, ali ne i za pojavljivanja koja uključuju crveni tepih. Majice s printom možete koristiti na isti način kako i bijele majice, samo što će vašem karakteru dati novi izgled i pričat će više o vašoj osobnosti karaktera. Ali nemojte pretjerati jer elegancija zahtjeva suptilnost. Prirodan, zgužvani izgled lanene majice, daje karakter svakom izgledu. Za elegantne opcije kombinirajte ih s lanenim blejzerom i chino hlačama svijetlo sive, boje pijeska ili baby blue boje. Za jesenje dane vašu crnu  majicu kratkih rukava možete nositi na crne hlače i tamno-plavi baloner. Ova kombinacija daje na laganoj mističnosti, pa sumnjamo da nećete proći zapaženo. Nadamo se da smo vas uspjeli zainteresirati da svoje kratke majice uvrstite u sva događanja, jer osim što ćete izgledati elegantno, osjećati ćete se dobro i udobno.

Popularni Članci