'

MLADA NADA HRVATSKE ESTRADE Josip Bačić snimio prvu pjesmu u Gradu i otkrio: "Sve je počelo s Malim raspjevanim Dubrovnikom" (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Josip Bačić, mnogima već poznat s društvenih mreža, objavio je svoju prvu pjesmu! 

"Imam 17 godina i srednjoškolac sam. Ljubav prema glazbi sam počeo gajiti još od malena, a sve je počelo s Malim raspjevanim Dubrovnikom kada sam imao svega 4 godine i pjevao solo pred prepunim Stradunom. Moja none je imala pregršt strpljenja dok me danima učila riječi pjesme. Inače kažu da s odrastanjem mnoge stvari zaboravljamo, al iako sam tada bio vrlo mali, ja ću taj trenutak i svoj prvi solo nastup zauvijek pamtiti!", kaže Josip. 

Kasnije je pjevao u mnogim zborovima te završio Osnovnu glazbenu školu gdje je svirao klavir. Uz glazbu, rodila se i ljubav prema glumi pa je tako sudjelovao i na brojnim natjecanjima i manifestacijama.

"Iako sam se u međuvremenu počeo intezivnije baviti slikavanjem i snimanjem u čemu zaista uživam, moja ljubav prema glazbi je ostala nezamjenjiva.

Uz mnogo truda i rada napokon sam dobio priliku snimiti svoju prvu pjesmu “Boli”. Pjesma je nastala u suradnji s poznatim producentom Srđanom Sekulovićem Skansijem, a spot je snimljen u mom Gradu na kojem su radili Diego Siqueira kao režiser i koreograf te snimatelji Fran Hrustić i Lorena Puškarić. To je za mene bilo jedno jako zabavno, zanimljivo i nezaboravno iskustvo. Pjesma govori o toksičnom prijateljstvu i koliko je bitno u životu uz sebe imati dobre i prave ljude koji će uvijek biti tu uz tebe i onda kad je najteže. Bez obzira koliko ponekad može biti teško, bitno je imati pozitivan stav u životu i nikada ne zaboraviti one istinske prave vrijednosti", priča Josip. 

Pjesma “Boli” dostupna je na svim digitalnim servisima.

Popularni Članci