test

Marin Čilić podijelio fotografije koje 'rastapaju': Ovo su moje najdraže uspomene ovog ljeta

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Instagram
Marin Čilić na Instagramu je objavio fotografije na kojima se pohvalio kako uživa sa suprugom Kristinom i njihovim sinovima Baldom i Vitom.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić (33) uživa u obiteljskoj idila sa suprugom Kristinom i njihovim sinovima.

Svojom obitelji sada se pohvalio na Instagramu gdje je podijelio jednu fotografiju na kojoj pozira sa dvogodišnjim Baldom u naručju, a na drugoj su im se pridružili Kristina i njihov mlađi sin Vito, koji će u rujnu napuniti godinu dana.

"Ljeto 2022. je bilo dugo iščekivano, ali i itekako zasluženo. Koje su vaše najdraže uspomene ovog ljeta? Ovo su moje", napisao je Marin uz fotke.

U komentarima mu se među prvima javila Kristina koja je zalijepila jedno srce, a idilični prizori raznježili su i Marinove brojne obožavatelje.

"Kakve preslatke fotografije", "Divota", "Jako lijepa obitelj", "Ljeto puno ljubavi", "Dama i tri cara", nizali su se komentari ispod fotki koje su skupile i na tisuće lajkova.

Čilić je i ranije ovog ljeta objavio obiteljske fotografije s krštenja sina Vita kojemu je kum bio naš najbolji nogometaš, Luka Modrić.

Marin i Kristina poznali su se 2008. godine na Davis Cupu u Dubrovniku, gdje je ona radila kao hostesa, a vjenčali su se u travnju 2018. u Cavtatu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic)

Popularni Članci