MAJA ŠUPUT SE ODVAŽILA U DUBROVNIKU Nosi haljinu ispod koje, barem se tako čini, nema baš ništa

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Nakon Šibenika 'kraljica svadbi' je ostala u Dalmaciji te se sa suprugom Nenadom Tatarinovim zaputila u Dubrovnik. Na društvenim mrežama pohvalila se fotografijama kojima je zagolicala maštu, posebno muških obožavatelja

'Pogled je sve', opisala je Maja Šuput fotografiju, a njezina vojska pratitelja u komentarima se složila s time osim što je njima ljepši pogled na vrckastu pjevačicu s duboko rezanom crnom haljinom na leđima koja joj nije u potpunosti prekrila stražnjicu, piše T portal.

maja

Nakon toga je fanove odlučila počastiti još jednom fotografijom. Ova je snimljena tijekom dana dok uživa na jahti, a opet je pokazala svoja leđa i jedan od brojnih kupaćih kostima. 'U svakoj zemlji si kupim kupaći kostim. To je nevjerojatno. Znači, najviše volim kupaće kostime i kad ih odijevam, sjećam se da sam neki kupila na Ibizi ili u Kolumbiji', izjavila je ranije za tportal.

I dok je proteklih godina poput brojnih glazbenika cijelo ljeto nastupala, ove godine zbog pandemije koronavirusa joj se broj gaža prepolovio. Trenutno najviše nastupa na svadbama, a uvela je i nova pravila. Od organizatora zahtijeva posebnu prostoriju za sebe i bend, a nema više ni plesanja i fotografiranja s publikom i svatovima da ne ugrozili svoje i tuđe zdravlje.

Supružnike Tatarinov fotografi su ovih dana 'uhvatili' tijekom šetnje dubrovačkim Stradunom, za koju je Maja odabrala dugačku, široku, lepršavu crvenu haljinu dok je njezin suprug izgledao markantno u bijelim hlačama, svijetloplavoj košulji, sa bijelim šeširom na glavi.

Popularni Članci