LILLE RASTUŽILA DUBROVAČKU DJEČICU 'Da sam znala gdje je odsjela, povela bih ih i rekla joj da ispuni obećanje!'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
„Tako je to kad imate tri curice nižeg osnovnoškolskog uzrasta koje su 'infisane' u nju i kojima je uzor. Stvarno ih je razočarala,“ tvrdi dubrovačka majka koja se požalila na neispunjeno obećanje popularne pjevačice Lidije Bačić koja je nastupila na Gruškoj noći.

Prema njenim riječima, atraktivna Lille koja je idol brojnim djevojčicama je djeci koja su je strpljivo čekala do 1:00 sati kako bi se fotografirala s njom obećala fotografiranje, no nakon nastupa ih je, tvrdi majka, izbjegla i ukrcala se u automobil te otišla.

„Slikala se s dvije, tri djevojčice prije koncerta i iza prve pauze. Nju je 20-ak djece čekalo do 1:00 iza ponoći kako bi se fotografirali s njom. Rekla im je da će se slikati, oni su je čekali, a zaštitari su je nakon koncerta samo pokupili, kao da je ne znam ni ja kakva zvijezda. Ušla je, nije ni vrata zatvorila, a auto je već bilo 'u prvoj'. Nakon toga plač djece,“ kazala je Dubrovkinja.

Ona je na koncertu bila s tri djevojčice i, kako kaže, nije znala koju će prije smiriti, a zbog razočarenja su pobrisale sve njene fotografije i videozapise s koncerta, kao i pjesme.

„Security je samo odmaknuo svu djecu. Među tom djecom je bila i jedna djevojčica s Downovim sindromom. Trebali ste vidjeti tugu u tim očima. Vidjela sam i u komentarima na drugim portalima kako su je majke kritizirale. Da sam znala u kojem je hotelu odsjela, pošla bih joj u sobu sa svom tom djecom i rekla da ispuni obećanje,“ kazala je majka koja kaže kako joj je 'u jednu ruku i drago što su djeca pobrisala njene fotografije jer ona nije dobar uzor'.

Dubrovkinja tvrdi kako joj je jasno kako je njen posao doći na pozornicu i otpjevati to za što je plaćena, no kako ona živi od svojih fanova i kako je mogla postupiti drugačije, posebno nakon što im je kazala kako će se fotografirati s njima.

Popularni Članci