test

Jeste li znali da možete provjeriti kad je netko točno pročitao vašu poruku na WhatsAppu?

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Pixabay.com
WhatsApp, pored klasičnih kvačica ispod poruke, pruža malo dublji uvid u vrijeme pročitanih ili primjelnih poruka

Vrlo je lako provjeriti je li netko pročitao poruku koju ste poslali WhatsAppom. Dodatne informacije o poslanom sadržaju može se pronaći unutar dodatnih izbornika - uključujući i vrijeme kad je osoba poruku pročitala, piše T portal.

Za provjeru vremena čitanja prvo otvorite WhatsApp, pronađite poruku i na nju dugo pritisnite. Nakon što to napravite, dobit ćete nekoliko opcija, ovisno o platformi. Na Androidu ćete vidjeti nove ikone u gornjem izborniku koji se u nekim slučajevima krije ispod izbornika s tri točke. Ako imate iPhone, vidjet ćete opcije u listi na mjestu gdje ste pritisnuli. Birajte stavku Info.

Tu ćete vidjeti vrijeme dostave i čitanja poruke. Dostava, odnosno Delivered je vrijeme kad je poruka stigla na kontaktov uređaj, dok je Read vrijeme kad je ta osoba tu poruku pročitala.

Na ovaj način moguće je provjeriti vrijeme čitanja u razgovorima s jednom ili više osoba. Ako ste u grupi, vidjet ćete vremena dostave i čitanja za sve pripadnike razgovora - osim ako je itko od njih isključio potvrdu čitanja.

Za kraj vodite računa da nećete moći vidjeti vrijeme čitanja za tuđe poruke - čak ni kad ste u grupnom razgovoru. Ako osoba nije pročitala poruku, u polju Read vidjet ćete samo tri točkice, objašnjava Makeuseof.

Popularni Članci