JE LI OVO BUDUĆNOST TURIZMA? Pogledajte kako je dubrovački restoran prilagodio poslovanje (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavic/PIXSELL
Epidemiološke mjere za suzbijanje širenja koronavirusa savjetuju dezinficiranje, nošenje maski i fizičku distancu od najmanje dva metra u zatvorenim prostorijama. Zbog tih uputa ugostitelji su, kao i brojne druge djelatnosti, prilagodili svoje poslovanje. 

Tako su brojni dubrovački kafići i restorani rasporedili stolove s nešto većinom udaljenošću, a konobari i osoblje redovito nosi maske. Zanimljivo je kako je ovih dana poznati restoran Sesame u Dubrovniku rasporedio stolove. Naime, samo jedan stol našao je mjesto na taraci što je po pitanju epidemioloških mjera izvrsno jer tako gosti nisu blizu jedni drugih. Drugi mogući razlog rasporeda je možda i nedostatak posjetitelja kojih ovih dana u Dubrovniku ima jako malo pa u restorani i nemaju potrebe za većim brojem stolova.

Popularni Članci