'

Jake morske struje donijele su Kobaš s Pelješca u Grad, tete Katija iz Luka's Taverne kuha u Bacchusu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Za one koji ne znaju, malo mjesto na južnim obroncima Stonskog kanala godinama je prava gastronomska meka brojnih nautičara ali i onih koji navrate cestom. Luka's Taverna nezaobilazna obiteljska konoba i tko jednom tamo pođe, uvijek se i vrati.

Luka's Taverna dogodine slavi okruglih 40 godina, a tim povodom ovog petka, 13. prosinca od 19 sati pripremaju večeru i blagdanski jelovnik u četiri slijeda.

Dobra vila Luka's Taverne Katija Đuraš, kao i uvijek s puno ljubavi priprema morske specijalitete, a i ove godine to će se dogoditi u Bistro Bacchusu u Lapadu gdje će svako jelo biti upareno s odabranim vinima Vinarije Bura - Mrgudić.

Vinarija Bura-Mrgudić već dvanaest generacija živi uz vinograde, vino i pelješku tradiciju. Njihovi vinogradi u prestižnim položajima Postupa i Dingača donose niz različitih etiketa od kojih se posebno ističu Bura Dingač, Mare Postup, Marica, Galerija, Plavac mali sivi, Plavac, Rukatac, te tradicionalni prošek Ruža dalmatinska i Moskar.

Cijena menija (Uključuje i vino) je 44 EUR.

Broj mjesta je ograničen pa stoga što prije rezervirajte mjesto za sebe i svoje prijatelje na broj 098 590 043; Adresa: Bacchus Bistro, Ćira Carića bb, Lapad

Popularni Članci